Brug for Hjælp?

Kundeservice er åben

Man. - tors.
fre.
8.00 - 16.00
8.00 - 14.30

+45 75 47 04 04

Eller indtast dit nummer herunder, så ringer vi dig op.

Kundespecifikke løsninger

Selv om ST PLAST har et stort udvalg af universal-emballager, er der ikke nødvendigvis en der passer til jeres behov. Vi har stor erfaring med udvikling af kundetil-passede specialemballager indenfor mange forskellige industrier, og kan også hjælpe dig. Vores salgs- og designteam sidder klar til at hjælpe, så i får den emballageløsning i søger. 

Om os


HISTORIEN

ST PLAST er grundlagt i 1991 på den simple idé, at levere bedre emballager og samtidig anvende færre råvarer til opgaven, end markedets andre leverandører.

Dette var således starten til, at ST PLAST idag udvikler og producerer plastemballager som anvendes i fuldautomatiske procesanlæg i store dele af fødevareindustrien og andre industrier i Nordeuropa.

Vi har konstant haft behov for mere plads til både produktion og lager, og efter at have lavet flere mindre udvidelser, tog vi i 2007 beslutningen om at flytte til det nuværende domicil på Falkevej i Esbjerg. Med flytningen fik vi endelig dækket pladsbehovet, men vi fik også muligheden for at indrette en moderne og rationel produktion, hvilket senere har medført, at hygiejnecertificering er opnået. Med basis i dette, producerer ST PLAST's moderne maskinpark under høj effektivitet, sine kvalitetsprodukter, og vi leverer idag plastemballager til både kager, flødeboller, kartofler og andet grønt, samt mere tekniske produkter som transportbakker og salgsdisplays.

 

MÅL OG VISION

Hos ST PLAST har vi en vision om at være markedets foretrukne valg ved udvikling af emballageløsninger. Ligeledes skal løsningerne være med til at skabe øget konkurrenceevne for kunderne, samt medvirke til positive oplevelser hos forbrugerne ved anvendelse af emballagerne.

Vi vil vælge de for kunden og forbrugeren rigtige materialer, udvikle innovative emballageløsninger, deltage i procesoptimeringer hos kunderne, og producere mere effektivt end konkurrenterne.

Vi vil være markedsledende inden for de kundesegmenter der vælges, og vores emballager skal produceres i et sikkert og godt arbejdsmiljø, og konstant med fødevaresikkerheden som den vigtigste parameter.

 

PRODUKTIONSFACILITETER

På domicilet på Falkevej i Esbjerg har vi 13.000 m2 under tag, hvilke indeholder såvel produktion, lager og administration. Siden ST PLAST i maj 1991 startede med det første anlæg, er det blevet til idag 10 fuldautomatiske termoform linjer i produktionen, samt 2 IML sprøjtestøbemaskiner. Produktionen er indrettet med fødevaresikkerhed, energieffektivitet og såvel miljø- som arbejdsmiljøhensyn som absolut overskyggende parametre. Således er termoformlinjerne udstyret så ergonomien er i top, og linjerne producerer med meget høj effektivitet. Specialudstyr er udviklet, som er med til at sikre høj kvalitet, hver gang.

Egentlig spild eksisterer ikke i vores produktion, og hvad der ikke ender i vores produkter, forarbejdes og genanvendes, så ressourcerne i vore ædle råvarer på denne måde bliver bevaret.

For at sikre en høj udnyttelse af vore anlæg, er produktionen i gang døgnet rundt fra mandag til fredag og vores dedikerede team af teknikere sørger hele tiden for at holde anlæggene servicerede, vedligeholdt og opdaterede, så vi undgår utilsigtede nedeperioder.

Al registrering på fabrikken styres vha. stregkoder, så vi hele tiden er ajour med status, forbrug, beholdninger samt statistikker på produkterne.

Vores referencer

Vi har samlet et udsnit af vores gode kunder