Brug for Hjælp?

Kundeservice er åben

Man. - tors.
fre.
8.00 - 16.00
8.00 - 14.30

+45 75 47 04 04

Eller indtast dit nummer herunder, så ringer vi dig op.

Kundespecifikke løsninger

Selv om ST PLAST har et stort udvalg af universal-emballager, er der ikke nødvendigvis en der passer til jeres behov. Vi har stor erfaring med udvikling af kundetil-passede specialemballager indenfor mange forskellige industrier, og kan også hjælpe dig. Vores salgs- og designteam sidder klar til at hjælpe, så i får den emballageløsning i søger. 

Know-how


HJÆLP TIL PROCESSOPTIMERING

Emballagen er en del ,og ofte en vigtig del, af processene omkring fremstilling og færdiggørelse af fødevare- og andre produkter. Udvikling eller videreudvikling af emballagerne og håndtering er disse, er opgaver som vi hos ST PLAST beskæftiger os med hver dag. Det er med udgangspunkt i dette, samt vores store kendskab til mange forskellige industrier, at vi kan tilbyde assistance i form af enten rådgivning, som bisidder eller som direkte formidler af udstyr eller kontakter.

 

KUNDESPECIFIKKE LØSNINGER

Kundespecifikke løsninger er, og har altid været, en af de store grundsten i ST PLAST's historie. Tilbage i 1991 startede vi med at erstatte en sprøjtestøbt karseemballage med en termoformet foldeemballage som indeholdt en såbakke hvori karsen groede. Siden er det bla. gået henover specielle flødebolleemballager, kagebakker der skulle stå lodret uden kagerne faldt ud, for seneste at have udviklet modulbakker for etablering af grønne tage rundt på storbyernes hustage.

Vores kompetencer samt store tekniske indblik og forståelse, er hele tiden med til at skabe nye, optimerede og funktionelle kundespecifikke emballageløsninger.

 

HJÆLP TIL PRODUKTUDVIKLING

Når et nyt fødevare- eller andet produkt udvikles, er emballagen ofte en del af denne udviklingsproces, og emballagen er ikke blot et stykke plast som indeholder et produkt. Emballagen kan være en del af produktfremstillingen, transport gennem proceslinjen, lagringen, opbevaringen og ikke mindst en del af den værdi som det færdige produkt har, når det skal fremvises i butikkerne.

For at sikre vores del af denne værdikæde, tager vi altid udgangspunkt i kunderns processer, ønsker og behov, og vi står altid til rådighed med hjælp og assistance i denne produktudviklingsfase, så vi sammen kommer til den helt rigtige løsning.

 

KOMPETENCER

 • Hurtig problemanalyse
 • Plast- og materialekundskaber
 • Bredt proceskendskab fra forskellige industrier
 • Design og konstruktion in-house samt 3D tegninger
  • 3D printede modeller
  • Funktionsprøver
 • Testserie produktion
  • Prøver under produktionslignende forhold
  • Small-scale produktion
 • Big-scale produktion

 

Se vores cases

Vores referencer

Vi har samlet et udsnit af vores gode kunder