Brug for Hjælp?

Kundeservice er åben

Man. - tors.
fre.
8.00 - 16.00
8.00 - 14.30

+45 75 47 04 04

Eller indtast dit nummer herunder, så ringer vi dig op.

Kundespecifikke løsninger

Selv om ST PLAST har et stort udvalg af universal-emballager, er der ikke nødvendigvis en der passer til jeres behov. Vi har stor erfaring med udvikling af kundetil-passede specialemballager indenfor mange forskellige industrier, og kan også hjælpe dig. Vores salgs- og designteam sidder klar til at hjælpe, så i får den emballageløsning i søger. 

Salgsdisplays til patébakker


Vores norske kunde Finsbråten henvendte sig om en løsning på salgsdisplays til deres patébakker. Finsbråten producerer paté i en firkantet bakke og i to forskellige runde bakker. Kravene var

  • Et display til den firkantede bakke
  • Et display der kunne bruges til begge typer runde bakker
  • Hvert display skulle have plads til 6 patéer
  • Displays skulle pakkes med i eksisterende ydercolli med paté, så der var max grænser for længde og højde af displays

Udstyret med tomme emballager fra Finsbråten, gik vi igang med at opmåle patébakkerne og skitsere mulige løsninger for displays. Den store udfordring var, at patéerne skulle stå på højkant, og vi skulle finde den rigtige vinkel, så de fyldte emballager ikke væltede ud af displayet.

Da vi havde nået en løsning vi troede på, fik vi lavet en hvid 3D printet model, så vi kunne teste funktionalitet og stabilitet af, inden vi satte produktionen af værktøjer igang. 3D modellen viste, at emballagerne skulle stå lidt tættere og lidt mere oprejst, - korrigerende tegninger blev lavet, og herefter en ny 3D model som blev godkendt. Nu var vi klar til at sætte produktionsværktøjer igang.

Vores grundige forarbejde med 3D modellerne betød, at prøvekørslerne af produktionsværktøjerne blev godkendt uden yderligere tilrettelser, og vi var klar til at gå i produktion.

Samarbejdet med Finsbråten har udviklet sig til, at vi idag leverer to forskellige salgsdisplays, et låg til deres firkantede patébakke samt en pølsebakke. Alle emballager er udviklet af ST PLAST og specielt tilpasset Finsbråtens ønsker og behov.

Vores referencer

Vi har samlet et udsnit af vores gode kunder