Kundespecifikke løsninger

Selv om ST PLAST har et stort udvalg af universal-emballager, er der ikke nødvendigvis en der passer til jeres behov. Vi har stor erfaring med udvikling af kundetil-passede specialemballager indenfor mange forskellige industrier, og kan også hjælpe dig. Vores salgs- og designteam sidder klar til at hjælpe, så i får den emballageløsning i søger. 

ST PLAST får ny hjemmeside


Det er med stor glæde og stolthed, at vi idag sender vores nye hjemmeside i luften. Der er lagt mange timer og tanker i projektet, for vi ville have den bedste løsning, og fokuspunkterne har været:

  • Bedre produktvisning
  • Større synlighed af den viden og erfaring vi har omkring produktions- og procesoptimering
  • Ny visuel identitet

Vi har nu fået en flot visning af vores emballager med mange fotos og produktinformationer. Vi går ind for enkle og logiske løsninger, så hjemmesiden er selvfølgelig lavet så den automatisk opdateres med nye varenumre og ændringer i eksisterende vareoplysninger. Produkterne er grupperet, så læseren hurtigt kan orientere sig og finde de oplysninger der søges, uanset om der søges emballage til kager, gulerødder eller flødeboller, eller om det er en bestemt type emballage f.eks bokse med låg eller en flowbakke. Vi er især glade for, at datablade nu kan hentes direkte fra hjemmesiden på en stor del af vores plastemballager.

Vores kunder befinder sig i mange forskellige brancher, og i tidens løb har vi gennem vores kundeforhold fået en stor viden og erfaring om processerne i mange forskellige industrier. Vi ønsker at udvikle os sammen med vores kunder, og hjælpe dem til den bedste løsning for deres virksomhed, og vores viden kommer derfor vores kunder til gode i form af rådgivning - det kan være i forbindelse med optimering af interne processer, ændring af en emballages udformning, eller drøftelse af fordele og ulemper ved dispenseringsmaskiner eller robotteknologi - det er noget vi altid har gjort, men på hjemmesiden har vi nu endelig fået sat ord på hvad det er vi kan, vores know-how.

Udviklingen af ny hjemmeside satte også gang i udviklingen af en ny visuel identitet - vi har et 25 års jubilæum lige om hjørnet, og tiden var inde til at se på hvor vi kommer fra, hvor vi er nu, og hvor vi skal hen. Vi har nu fået et nyt logo og en ny hjemmeside som præsenterer vores virksomhed på flotteste vis - rent, enkelt, strømlinet og troværdigt. Det nye design bliver bundet sammen af tilhørende brevpapir, visitkort, skilte, papkasser mv, og alle elementer vil blive løbende implementeret i nærmeste fremtid.

Vi er meget stolte af vores nye hjemmeside, og håber at i vil tage godt imod den. Se jer omkring på siden st-plast.dk, og husk at vi altid er at finde på telefon og mail, hvis i har spørgsmål eller brug for hjælp.

Vores referencer

Vi har samlet et udsnit af vores gode kunder