Kundespecifikke løsninger

Selv om ST PLAST har et stort udvalg af universal-emballager, er der ikke nødvendigvis en der passer til jeres behov. Vi har stor erfaring med udvikling af kundetil-passede specialemballager indenfor mange forskellige industrier, og kan også hjælpe dig. Vores salgs- og designteam sidder klar til at hjælpe, så i får den emballageløsning i søger. 

PLASTEMBALLAGE PÅ SKOLESKEMAET


Idag har 16 elever fra 8. og 9. klasse på Bryndum Skole i Tarp været på besøg for at lære om udvikling og produktion af plastemballage.

I faget’ Håndværk og Iværksætteri’ er eleverne i gang med et projekt hvor de skal udvikle deres eget madprodukt, og de skal arbejde med at finde målgruppe, produkttype, emballage, regnskab og markedsføring.

Besøget hos ST PLAST har givet eleverne viden om, hvordan selve udviklingsprocessen af en ny emballage foregår, fra de første tegninger og prøver er lavet, og indtil kunden står med den færdige produktionsklare emballage i hånden.

Eleverne blev inviteret med i produktionen, og fik set hvordan værktøjer, og folieruller ser ud, og hvordan en termoformet plastemballage bliver til.

Uddannelsen som plastmager blev også vendt, og vi håber, at dagen har givet de unge mennesker nye ideer til deres projekter, og åbnet deres øjne for job mulighederne i vores branche.

 

Vores referencer

Vi har samlet et udsnit af vores gode kunder