Kundespecifikke løsninger

Selv om ST PLAST har et stort udvalg af universal-emballager, er der ikke nødvendigvis en der passer til jeres behov. Vi har stor erfaring med udvikling af kundetil-passede specialemballager indenfor mange forskellige industrier, og kan også hjælpe dig. Vores salgs- og designteam sidder klar til at hjælpe, så i får den emballageløsning i søger. 

BORGMESTER BESØG


Borgmester Johnny Søttrup er en mand, der holder ord.

Til ST PLAST's 25 års jubilæum den 2. maj 2016, måtte Johnny Søttrup desværre melde afbud, i det han befandt sig til en konference i Houston, Texas, sammen med en stor del af kommunalbestyrelsen.
Hr. Søttrup meddelte dog, at han meget gerne ville besøge ST PLAST på et senere tidspunkt, og i dag har vi så haft glæden af et spændende besøg af:

Borgmester Johnny Søttrup
Kommunaldirektør Otto Jespersen
EEU direktør Tom L. Nielsen
EEU erhvervschef Karsten Rieder

Det har været en interessant dag hvor Knud-Erik Skov-Thuesen, Direktør for ST PLAST, har fortalt om virksomhedens udvikling gennem årene, fra opstarten i 1991 med en enkelt maskine og til i dag, hvor virksomheden kører produktion i døgndrift på adskillige fuldautomatiske thermoformningsanlæg, har opnået hygiejnecertificeringen FSSC22000, og i øjeblikket arbejder med implementering af energicertificering ISO50001.
Der har været rundvisning i produktionen, hvor gæsterne fik et indblik i den automatiserede thermoformningsproces samt vores kvalitets- og hygiejneprocedurer.
Spørgelysten var stor, og der blev diskuteret alt fra flødeboller og begrænset lagerplads, til problemerne med at slå igennem som plastproducent i en oliedomineret Energimetropol.

Vi er glade for besøget, og tog afsked med en borgmester, der var blevet meget klogere på begrebet plastemballage.

I kan se billeder fra Johnny Søttrups besøg herunder.

   

   

Vores referencer

Vi har samlet et udsnit af vores gode kunder